Wandel SPORT Vereniging "WandelLUST" Leudal

Onze naam zegt bijna alles over WAT en WIE we zijn. Wandelen is een SPORT waar geen verliezers of winnaars te bewonderen zijn.
Alle wandelaars winnen, zij het dat het OVERWINNEN genoemd wordt.

Veel mensen vinden het fijn om in groepen of groepjes te wandelen. Om die reden zoeken we maandelijks een plaats uit waar een wandeltocht is georganiseerd en waar  veel   natuurschoon en/of cultureel  erfgoed te  bewonderen valt .

Wie er eenmaal  van geproefd heeft weet het: Last wordt LUST

Je bent bij deze uitgenodigd: kom  de proef op de som nemen.

WSV Wandellust is een wandelvereniging uit het Midden-Limburgse Leudal, gelegen in het centrum van het natuurgebied ‘Leudal’. De verening bestaat sinds 1966 en telt ruim 40 leden. Deze leden wonen verspreid in de omliggende kernen van Leudal, de vereniging staat regionaal bekend.

Ieder jaar organiseert WSV Wandellust twee wandeltochten. 1 op halfvasten (zaterdag en zondag) en in het derde weekend van september (zaterdag en zondag). Aan deze wandeltochten kan iedereen deelnemen.

Daarnaast gaat de vereniging, met haar leden, één maal per maand wandelen bij een collega-vereniging in Nederlands of Belgisch Limburg. Op deze dag wordt er gezamenlijk per bus afgereisd naar de bestemming.